De Hazepoten

Streetband “De Hazepoten” bestaat uit zo’n 15 enthousiaste leden van TAVENU. Zij treden op tijdens Schoonhovense evenementen zoals het Sinterklaasfeest, de Kerstmarkt en de Winteroutletdagen. Op uitnodiging spelen zij ook bij feesten en partijen, vooral met bekende feestmuziek van Nederlandse bodem. “De Hazepoten” zijn echter ook actief als een heuse Tiroler feestkapel onder de naam “Die Silberstädter Musikanten”, en zij spelen daarbij een volledig Duits repertoire.

 

Bij carnavalsoptochten zijn “De Hazepoten” ook een bekend gezicht, vooral bij onze muziekvrienden in Weil der Stadt. Bij de grote Fasnet-optocht in deze Duitse plaats zijn al meerdere jaren mensen van TAVENU muzikaal aanwezig. Voor een soortgelijk doel zijn “De Hazepoten” trouwens ooit opgericht, op 30 april 1976. Toen waren zij een boerenkapel en hofkapel van de carnavalsvereniging, en al snel vond er ook een uitwisseling plaats met Musikkapelle Feuerbach uit Duitsland.

 

Uiteraard is het mogelijk om “De Hazepoten” te boeken om sfeervolle muziek te brengen bij uw feest of evenement. Druk daarvoor op de onderstaande knop en neem contact met ons op!