Muziekles

Wil je een instrument leren bespelen? Bij TAVENU ben je aan het goede adres, want met Dick-Jan Veerbeek en Mac de Roode hebben wij twee professionele en enthousiaste koperblaasdocenten in huis. Je kunt bij ons terecht voor wekelijkse muzieklessen op hoorn, trompet, cornet, bugel, trombone en bariton/euphonium. Ook is het mogelijk om via onze vereniging les te krijgen voor saxofoon of slagwerk. Hiervoor werken wij samen met professionele docenten buiten onze vereniging.

Neem voor meer informatie en aanmelding contact met ons op via jeugd@tavenu.com. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst proeflessen te volgen! TAVENU heeft in de afgelopen jaren ook goede ervaringen opgedaan met het geven van toegankelijke workshops op basisscholen en kinderopvang Waardse Kids. We denken graag met uw organisatie mee om muziekonderwijs dicht bij kinderen te brengen!

Onze
Dirigenten
Docenten
Instructeurs

Hiernaast vind je een overzicht van onze dirigenten,
docenten en instructeurs.

Dick-Jan Veerbeek

Dirigent - Docent

Dick-Jan Veerbeek werd geboren in het Achterhoekse plaatsje Dinxperlo. Na de eerste muzikale
grondbeginselen achter het orgel te hebben geleerd, ging hij op 10-jarige leeftijd hoorn spelen bij de
plaatselijke fanfare “Psalm 150”. Momenteel hoort deze fanfare tot de Nederlandse toporkesten…

Mac de Roode

Docent

Sinds jaar en dag is Mac de Roode met muziek bezig. Hij is met jazz opgegroeid en is later lichte muziek gaan studeren, maar zijn eerste schreden zijn wel gemaakt bij een harmonieorkest.

Als uitvoerend musicus is Mac tot nu toe het meest actief geweest, en dan in een breed spectrum wat betreft stijlen…